asan link failure when configuring with -DBUILD_SHARED_LIBS=ON

I’m getting this link failure when running ninja check on Linux. I’m configuring with shared libraries enabled, so I’m not sure why asan is looking for .a archives.

$ cmake -G Ninja -DCMAKE_BUILD_TYPE=Debug -DLLVM_BUILD_TESTS=ON -DCLANG_INCLUDE_DOCS=ON -DBUILD_SHARED_LIBS=ON …/llvm
$ ninja check-all

FAILED: cd […]bld/projects/compiler-rt/lib/asan/tests && […]/bld/./bin/clang ASAN_INST_TEST_OBJECTS.gtest-all.cc.i386-with-calls.o ASAN_INST_TEST_OBJECTS.asan_asm_test.cc.i386-with-calls.o ASAN_INST_TEST_OBJECTS.asan_globals_test.cc.i386-with-calls.o ASAN_INST_TEST_OBJECTS.asan_interface_test.cc.i386-with-calls.o ASAN_INST_TEST_OBJECTS.asan_test.cc.i386-with-calls.o ASAN_INST_TEST_OBJECTS.asan_oob_test.cc.i386-with-calls.o ASAN_INST_TEST_OBJECTS.asan_mem_test.cc.i386-with-calls.o ASAN_INST_TEST_OBJECTS.asan_str_test.cc.i386-with-calls.o ASAN_INST_TEST_OBJECTS.asan_test_main.cc.i386-with-calls.o -o […]/bld/projects/compiler-rt/lib/asan/tests/default/Asan-i386-with-calls-Test -Wl,-allow-shlib-undefined --driver-mode=g++ -fsanitize=address -m32
/usr/bin/ld: cannot find […]/bld/bin/…/lib/clang/3.9.0/lib/linux/libclang_rt.asan-i386.a: No such file or directory
/usr/bin/ld: cannot find […]/bld/bin/…/lib/clang/3.9.0/lib/linux/libclang_rt.asan_cxx-i386.a: No such file or directory
clang-3.9: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)

Has anyone seen this?

Thanks. Diego.

+Alexey

Looking

Fixed by LLVM r262063, thanks for reporting this!

Excellent. Thanks for the fix!