Buildbot exception get_builddir?

Hi,

I’m sure you have all seen this exception dozens of times, but I cannot figure out what it means and what I am doing wrong. As per suggestion of the list, I have put up a Mingw64 build slave and am frantically trying to get it to work. But the Waterfall display kindly informs me that “exception get_builddir” is the result of the attempt of building.

I know I am doing something wrong because I managed to make the virtualenv sandbox in the build directory so I get the logged message that I can safely remove the sandbox. I tried that, which meant I had to reinstall my slave from scratch.

Cheers,
Mikael

– Love Thy Frog!

Hi Mikael,

I'm sure you have all seen this exception dozens of times, but I cannot figure
out what it means and what I am doing wrong. As per suggestion of the list, I
have put up a Mingw64 build slave and am frantically trying to get it to work.
  But the Waterfall display kindly informs me that "exception get_builddir" is
the result of the attempt of building.

I guess you are talking about this buildbot:

   http://lab.llvm.org:8011/builders/clang-native-mingw64-win7

If you click on one of the builds, for example

   http://lab.llvm.org:8011/builders/clang-native-mingw64-win7/builds/14

you see that indeed it got an exception in the first step:

   get_builddir get_builddir exception ( 0 secs )
   stdio
   err.html
   err.text

If you click on the stdio link you get here

http://lab.llvm.org:8011/builders/clang-native-mingw64-win7/builds/14/steps/get_builddir/logs/stdio

If you scroll down to the end you will see

     raise NotImplementedError, "spawnProcess not available since pywin32 is not installed."

It seems you need to install pywin32.

Ciao, Duncan.