RE: [LLVMdev] Building llvm and cfrontend under cygwin

Hi Reid,

1. Make sure your path now includes <builddir>/Debug/bin instead of
    <builddir>/tools/Debug. This changed a little while back.

Interesting. I don't have llvm/Debug/ after building "tools-only". Is
that a symlink? Do symlinks work under cygwin? (I run xp and both of my
partitions are ntfs)

If those don't clear the problem, please tell me what version
of LLVM you're trying to compile (looks like 1.3) and send
the output of:
  cd runtime ; make VERBOSE=1"

I'm building v1.3 release from the site. BTW, docs/CFEBuildInstrs.html
in the archive is not in-synch with the web site.

As for other versions of crtend.bc - lets try to sort out directories
first. Here is what I did:
-- extracted llvm-1.3.tar.gz in /cygdrive/d/3rd-party
-- ./configure --prefix=/apps/llvm
-- make tools-only

Thanks,
Oleg.

> 1. Make sure your path now includes <builddir>/Debug/bin instead of
> <builddir>/tools/Debug. This changed a little while back.

Interesting. I don't have llvm/Debug/ after building "tools-only". Is
that a symlink? Do symlinks work under cygwin? (I run xp and both of my
partitions are ntfs)

You wouldn't have this, the change was made in CVS after the 1.3
release.

BTW, docs/CFEBuildInstrs.html in the archive is not in-synch with the
web site.

What's on the website reflects the current state of CVS and things have
changed since the last release (1.3).

To be a bit more specific: you're trying to build LLVM 1.3 using the mainline CVS directions. Building the CFE is always tricky, so it's important to exactly follow the correct instructions. You should have a version of the document corresponding to LLVM 1.3 in your llvm/docs directory of the 1.3 distribution, or here: http://llvm.cs.uiuc.edu/releases/1.3/docs/. Also note, LLVM 1.4 will be released in the next few days, so if waiting is an option, you might choose to do so.

-Chris